187 db szerszámkészlet bőröndben

Az alapszerszámokból álló készlet csavarhúzókat, kulcsokat és egyéb hasznos szerszámokat tartalmaz. A szerszámkészlet hasznos kelléke minden háztartásnak és műhelynek a profik és az amatőrök számára egyaránt. A praktikus készlet 187 darab elemből áll, melyek a leggyakrabban vannak használva pl. a csavarok meglazításához. Ezáltal a készlet hasznos tartozéka a háztartásoknak és garázsoknak is.

További részletek

Új termék

28 800,00 HUF

Elérhetőség: RAKTÁRON

- +

Hozzáadni az összehasonlításhoz

 
Több információ

Műszaki paraméterek:

  • A szerszámkészlet anyaga: acél c45 és Cr-V króm- vanádium

  • A bőrönd mérete: (magasság/hossz/szélesség): 50 / 36 58 / 18 cm

  • Max. magasság: 100 cm

  • A készlet súlya: 11,75 kg

A bőrönd zárja kulccsal becsukható, aminek köszönhetően bezárhatja és biztonságban tudhatja a gyerekektől és a járókelőktől, valamint nem kell félnie az esetleges kinyílásától. Kiváló minőségű acélból készült, amelyből gépek is készülnek, ami a hosszútávú problémamentes használatot fogja biztosítani. Ezenkívül az összes szerszámnak ergonomikus formája van, valamint a fogantyúk csúszásgátló anyaggal vannak bevonva, ami biztosítja a szerszám biztonságos fogását.

A bőrönd teleszkópos kihúzható fogantyúval van ellátva, melynek köszönhetően a magasságot két fokozatban állíthatja be. A két kerék megkönnyíti a bőrönd szállítását. A tömör méretnek köszönhetően a bőrönd könnyen elhelyezhető az autó csomagtartójában anélkül, hogy sok helyet foglalna el.

A szerszámkészlet négy praktikus fiókban van elhelyezve. Aminek köszönhetően mindegyik szerszámnak megvan a maga helye, ezáltal könnyen rendet tarthat és ez megkönnyíti a szűkséges szerszám kiválasztását.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Hasonlítsa össze 0

No products

To be determined Postaköltség
0,00 HUF Összesen

Tovább a kosárhoz